• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
1/4

DESTINASJON: Hardangervidda nasjonalpark

DATO: 9-11. November 2018

OVERNATTING: Skinnarbu hotell

 

KUN 3500 NOK

Kom og bli med oss på tur til Hardangervidda nasjonalpark hotel. Dette er turen for deg som trenger litt avbrekk fra hverdagen med avslappende treningshelg for julerushet i vakre omgivelser ved inngangen til Hardangervidda nasjonalpark. En helg full av deilig mat, gode venner og nydelig natur. 

VAKRE OMGIVELSER

YOGA &TRENING

AVSLAPNING

PAKKEN INKLUDERER:

1.

Yoga og trening med Eirun og Aina

3.

Alle måltider inkludert

(Middag x2, lunsj x1, frokost x2)

5.

Lunsj over bålet på lørdag!

2.

Overnatting på Skinnarbu hotell

4.

Turer i nydelig natur!

6.

Avslapning med gode venner i vakre omgivelser.

PROGRAM

Fredag 9.nov

16:00 Avreise fra Drammen via privat transport.
19.00 Middag på Skinnarbu.
20:30 Kveldsyoga eller Kveldstur med hodelykt

Lørdag 10.nov

09:00 Frokost 
10:30-Morgen yoga og trening
12:00 Tur i Hardangervidda nasjonalpark og vi tar lunsjen over bålet. 
18:00 Middag på hotellet 

Søndag 11.nov

Frokost
09:30 God morgen Yoga
10:00 Ute trening
Avreise 

VÅRT TEAM

ANNA LIND BJÖRNSDÒTTIR

Reiseleder

Anna Lind Björnsdóttir er født og oppvokst på Island, og har bodd 5 år i Norge. Anna har har en master i Naturbasert Reiseliv fra NMBU i Ås. I tillegg er hun sertifisert Naturveileder i islandske nasjonal parker.


Hun har mange års erfaring fra Reisebransjen og har nå de siste årene jobbet som Island- og Grønland ekspert på reisebyrå i Oslo. Anna har satt sammen en nydelig yoga-og treningsreise tilpasset oss. Her får du en reise med opplevelser i norsk natur, yoga/trening og avslapning.


Anna er  friluftsliventusiast og liker seg alle best ute sammen med venner og familie i fritiden. 

EIRUN BLIXT FOSSHEIM

Yogainstruktør

Eirun jobber som hudterapeut og yogainstruktør. Hun har helsefaglig bakgrunn, og har jobbet flere år med kreftbehandling før hun videreutdannet seg innen hud og startet sin egen klinikk.


Hun er vant med å tenke hele mennesket i sine behandlinger og yogaklasser. Etter selv å ha jobbet seg igjennom personlige utfordringer har hun blitt opptatt av hvordan vi kan få det bedre med oss selv og øke vår indre ro og balanse. Dette blir spesielt tydelig i hennes yogaklasser der hun ønsker at du skal lytte innover for å bli bedre kjent med deg selv. Når du kommer til hennes yogaklasser vil du oppleve utfordrende og dynamiske timer.


Uttalelser:


«Nydelige og varierte timer, ny flow og nye utfordringer hver uke. God og avslappet stemning. Digger disse timene, digger instruktøren og elsker roen i kroppen etterpå.»


«Elsker timene til Eirun. Hun er veldig flink til å forklare stillingene og utfordrer oss hver uke med nye flows.»

AINA ØSTLUND PRESTHOLDT

Personlig- og mental trener

Aina driver firmaet HEL Trening og jobber til daglig med å få mennesker til å glede seg over å være i fysisk aktivitet. Aina er spesielt glad i enkel utetrening og steber etter å gjøre trening tilgjengelig og enkelt for folk flest. Hun er utdannet Personlig trener fra Norgesidrettshøyskole, og mental trener fra Raw Trening.


På alle fellestreninger tilpasses øvelser den enkelte slik at alle opplever mestring uansett nivå. Samtidig vil hun utfordre deg fysisk og kanskje mentalt slik at du utvikler deg, og får en bedre helse.


Aina er også mental trener og har sterkt fokus på å konkretisere mentale prosesser slik at det blir enklere å foreta endringer i hverdagen. 
 

Uttalelser:

"Aina er en utrolig dyktig trener som får hver enkelt til å føle mestring og gir selvtillit til og nå sine mål. Hun er også utrolig inspirerende og når jeg trener på egenhånd har jeg henne i bakhodet:)"


"Aina er god som gull :) Inspirerende, tydelig og faglig dyktig instruktør og mental trener. Med tøffe, morsomme treningsøkter utendørs som passer for alle. Man blir utfordret og får fremgang uansett nivå :)"


"Jeg har møtt en trener som er bunn seriøs, godt forberedt og som tilpasser trening, øvelser og intensitet etter mine behov og forutsetninger. Hun er opptatt av kvalitet i treningen og bidrar til endringer i treningsmønster, ernæring og mentale prosesser. Hun varierer øvelsesvalg og setter sammen økter man enkelt kan gjennomføre på egenhånd i etterkant. Aina inspirerer og motiverer til max innsats.
 

Jeg er glad for å ha kunnet dra nytte av hennes kompetanse og for at hun har bidratt til at jeg opplever resultater av treningen på en helt annen måte enn jeg har gjort tidligere."

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.