• Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • YOGA Soft flow

  Dette kurset er perfekt for deg som ikke har så mye erfaring med yoga, og/eller som liker at det går litt roligere. Du kan forvente å få en grunnleggende innføring i de ulike yogaposisjonene, og flyte mellom stående, sittende og liggende posisjoner. Dette er en klasse hvor du får bedre tid til å utforske hver enkelt posisjon, men du kan også forvente å bli utfordret på din styrke, balanse og koordinasjon.

 • YOGA Strong flow

  Dette kurset er perfekt for deg som har erfaring med yoga og/eller som liker å bli utfordret fysisk. Du kan forvente grunnleggende innføring i de ulike posisjonene, og flyte mellom stående, sittende og liggende posisjoner. Dette er en fysisk utfordrende klasse, hvor vi tester både styrke, balanse og koordinasjon, men du kan også forvente mykgjørende bevegelser der vi strekker ut og fokuserer på å roe ned.

 • BOOTCAMP mor og barn

  En time hvor du får tett oppfølging av erfaren personlig trener Aina med utdanning innen barseltrening fra norges idrettshøyskole. Fokus vil være å få deg i gang med trening etter fødsel på en trygg måte. I starten har vi fokus på kondisjon og styrke med egen kroppsvekt. I tillegg bruker vi strikk i opptreningen. Det er plass til 12 stk på en time, og vi holder på frem til høstferien. Vi er utendørs når været tillater det. Som ambassadør får du treningsprogram til hjemmebruk og treningsstrikker du skal ta med på trening.

 • HIIT Fullbody

  Enkle kondisjonsøvelser som styrker hjertemuskelen!  Det handler om å skape en velfungerende kropp, og du kan selv bestemme nivået på timen. Her vil det være hopp og sprett, men alle øvelser kan modereres slik at de er uten hopp. Her er det øvelser som gjør at du får høy puls.  Vi bruker egen kroppsvekt  og musikk for å utføre øvelsene. 

KONTAKT

© 2018 Kortreist Helse

Email: vennligst bruk kontaktskjema

Mob: 97784460, Send sms, vi kontakter deg når vi blir ledige. 

Adr: Pettersvollen 34, Konnerud