• Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

KORTREIST STYRKE - UNGDOM

Bli med på ukentlige treninger med personlig trener, cross-fit inspirerte økter hvor trening med vekter blir introdusert. Vi bruker også egen kroppsvekt, trening med strikk, steppkasser og mye annet moro. Vi jobber i grupper med max 12 slik at alle får tett oppfølging fra PT.  Etter trening får deltagerne smoothie servert:)

 

For å delta på treningene må alle deltagerne gjennom et teknikkkurs med Personlig trener, Aina. I tillegg tar vi inn ernæringsrådgiver hvis det er temaer i forhold til kosthold vi mener ungdommene trenger kunnskap om. 

OBLIGATORISK TEKNIKKURS


Vi er opptatt av å ha høy kvalitet og sikkerhet på våre treninger. Derfor må alle mellom 12-15 år gjennom et 1,5 times kurs hvor vi går gjennom grunnleggende styrketeknikk, skadeforebyggende trening og ernæring i trening. Kurset ledes av Personlig trener Aina. Etter gjennomført kurs kan deltagerne delta på alle gruppetimer i tillegg til ungdomstimen. Påmelding skjer via event på facebook : https://www.facebook.com/events/505760540174878/

eller på mail til aina.ostlund@gmail.com. Medlemskap bestilles i linken nedenfor. 

LÆR Å TRENE RIKTIG!

 

 • Mål med treningene: Lære seg teknikk for å forebygge skader og for å kunne trene styrke på egenhånd senere. Vi skal oppleve mestring og utfordring og ha det gøy på trening sammen andre. 

 • Aldersgruppe: 12-15 år 

 • Når: Onsdager 1500 - 1600

 • Praktisk: Etter innmelding må kontrakt signeres av foresatt og sendes til aina.ostlund@gmail.com. Obligatorisk teknikkurs må gjennomføres før deltagelse på trening. Kontrakt finner du her. Deltagerne tar med seg innesko og drikke på trening. For spørsmål ta kontakt.

 

Pris kurs: 500kr

Pris medlemskap: 250 kr mnd inkludert smoothie etter ungdomstrening (ingen bindingstid)

 

MEDLEMSKAP INKLUDERER:​

 1. En time kun for ungdom

 2. Rett etter skoletid

 3. Smoothie etter trening

 4. Dyktig og engasjert instruktør

 5. Veilledning av Fysio & PT

 6. Delta på andre gruppetimer

MØT TEAMET

skitrener_edited.jpg

INSTRUKTØR

 

Julie Bodahl

Jeg er fra Mjøndalen og har hele livet drevet med forskjellige idretter. I hovedsak har jeg drevet med langrenn og deltatt på Norgescup. Jeg har også syklet aktivt og bruker sykkelen som en del av treningen. Styrketrening er selvsagt en viktig del av treningen. Fortiden går jeg på Idrettshøyskolen hvor jeg lærer mer om trening.  

IMG_2609.jpg

PERSONLIG TRENER

 

Aina Østlund

Prestholdt

Aina er spesielt glad i enkel utetrening og steber etter å gjøre trening tilgjengelig og enkelt. Hun er utdannet Personlig trener fra Norgesidretts høyskole, og mental trener fra Raw Trening. Aina er mental- og fysisk trener for utøvere på landslagsnivå. Aina har bakgrunn fra fler år i næringslivet og hun stiller krav samtidig som hun bryr seg om at du når dine mål.

Skjermbilde 2018-09-04 kl. 21.26.39.png

ERNÆRINGSRÅDGIVER

 

Karine Moland Wahl

Karine brenner for å formidle at et sunt kosthold kan være både inspirerende,
variert, velsmakende og appetittvekkende. Karine er utdannet fra Atlantis medisinske
høgskole og har en bachelor i ernæring. Ved siden av å jobbe som ernæringsveileder har hun
en stilling som mat og helselærer ved Konnerud skole.

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.