• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

PERSONLIG TRENING - STERK

Vi gjør trening med personlig trener tilgjengelig for folk flest med små grupper. Minst 4 og max 8 i en gruppe med et felles mål om å bli sterkere! 

 

I fellesskap med andre og personlig trener blir du pushet til å jobbe litt hardere, og ikke minst du får veilledning slik at du gjør øvelsene riktig. Vi setter mål i starten av måneden og tester progresjon i slutten av hver måned. Du kan booke deg plass hver måned, men for å oppleve en god progresjon anbefaler vi å delta i minimum to måneder. For best mulig kvalitet på timen har vi også èn til èn samtale hvor vi snakker litt om din bakgrunn, eventuelle utfordringer du har og livssituasjon. Dette er en time som passer deg som er i gang med treningen og ønsker å bli sterkere. I PT-gruppa Sterk jobbe vi med øvelser som knebøy, markløft, kroppshev, slyngeøvelser og mange andre øvelser du blir sterkere av.

Tidspunkt: Torsdager kl 2000 - 2100 og Tirsdager kl 1900-2000 (ved nok interesse kjøres en gruppe på dagtid)

Pris medlemmer: 1000 kr per måned (1500kr ved deltagelse begge dager)

Pris ikke-medlemmer: 1500 kr per måned

STYRKEKURS

Før oppstart på PT-gruppa STERK anbefaler vi deltagelse på styrkekurs først, der går vi gjennom baseteknikker slik at treningene blir mest mulig effektive. Styrkekurset passer også for deg som ønsker å lære gode teknikker for baseløft som knebøy, markløft og kroppshev. Kurset varer i to timer og vi går gjennom grunnleggende teknikker. En fin start på styrketrening eller små korreksjoner på teknikkene dine. Styrkekurs annonseres fortløpende eller ved forespørsel. I online-booking får du oversikt over kurs. Dersom det ikke er satt opp kurs kan du kontakte oss så setter vi opp fortløpende. Maks antall deltagere på kurs er 8 stk.

Pris medlemmer: 500 kr 

Pris ikke-medlemmer: 700 kr 

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.