• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

PT SMALL GROUP

Vi gjør trening med personlig trener tilgjengelig for folk flest med små grupper. Minst 4 og max 8 i en gruppe med et felles mål om å bli sterkere! 

 

I fellesskap med andre og personlig trener blir du pushet til å jobbe litt hardere, og ikke minst du får veilledning slik at du gjør øvelsene riktig. Vi setter mål i starten av måneden og tester progresjon i slutten av hver måned. Du kan booke deg plass hver måned, men for å oppleve en god progresjon anbefaler vi å delta i minimum to måneder. For best mulig kvalitet på timen har vi også èn til èn samtale hvor vi snakker litt om din bakgrunn, eventuelle utfordringer du har og livssituasjon. Dette er en time som passer deg som er i gang med treningen og ønsker å bli sterkere. I PT-gruppa Sterk jobbe vi med øvelser som knebøy, markløft, kroppshev, slyngeøvelser og mange andre øvelser du blir sterkere av.

Vi har stort sett 1-2 små grupper. Er du nyskjerrig eller lurer på om det er noe for deg? Ta kontakt med oss så kan vi veillede deg til riktig trening.

STYRKEKURS

Før oppstart på kurs anbefaler vi at alle deltar på styrkekurs først, der går vi gjennom baseteknikker slik at treningene blir mest mulig effektive. Styrkekurset passer også for deg som ønsker å lære gode teknikker for baseløft som knebøy, markløft og kroppshev. Kurset varer i to timer og vi går gjennom grunnleggende teknikker. En fin start på styrketrening eller små korreksjoner på teknikkene dine. Settes opp når vi får nye påmeldinger til PT small group.

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.