REFERANSER

Tangering av pers. Aldri før har det vært så LETT!!! Hadde en bra runde med indre dialog og visualisering før løftet. Føler meg mye tryggere når jeg bruker hodet slik vi har jobbet sammen. Takk!!

Styrkeløfter

Aina er en utrolig dyktig trener som får hver enkelt til å føle mestring og gir selvtillit til og nå sine mål. Hun er også utrolig inspirerende og når jeg trener på egenhånd har jeg henne i bakhodet:)

- Nina Haugo Sundfær

PT kunde og småbarnsmor

Aina er en engasjert og faglig dyktig trener. Hennes program med faste rammer og samtidig fleksibilitet har vært viktig for meg i opptreningen etter graviditet og fødsel. Uten en god og vel gjennomtenkt plan, hadde det trolig blitt lite struktur i treningen med to småtråkk. Aina er velkjent med livet som småbarnsmor og har full forståelse for at det innimellom er utfordrende å gjennomføre dagens økt som planlagt. Hun er motiverende, inspirerende og en svært behagelig person å samarbeide med!​

Aina er en utrolig dyktig trener som får hver enkelt til å føle mestring og gir selvtillit til og nå sine mål. Hun er også utrolig inspirerende og når jeg trener på egenhånd har jeg henne i bakhodet:)

- Nina Haugo Sundfær

PT kunde og småbarnsmor

- Anne Kristin Hæg

 Småbarnsmor og syklist

Aina er en veldig dedikert trener, hun gir utrolig mye av seg selv. Samtidig som hun krever at utøveren har hode på plass og tilstedeværelse på trening. Jeg bruker Hel trening både mentalt og fysisk. Har hevet meg mange hakk mentalt både i trening og jobb. Aina er lojal og utøver taushetsplikten sin helt etter boka. Veldig lett person og forholde seg til og stole på. Jeg er ekstremt fornøyd og gleder meg til fortsettelsen​

- Marianne Moen Akselsen

Syklist

Aina er god som gull :) Inspirerende, tydelig og faglig dyktig instruktør og mental trener. Med tøffe, morsomme treningsøkter utendørs som passer for alle. Man blir utfordret og får fremgang uansett nivå :)

- Janne Hemmingby

Treningsglad mosjonist

Aina er en utrolig engasjert og flink trener som alltid er på. Jeg hadde aldri kommet så langt som jeg har kommet med syklingen min i dag uten Aina. Hun har gjort meg mye sterkere både fysisk og mentalt. Jeg er mer seriøs, fokusert, målrettet og motivert enn det jeg var før. Har lært veldig mye den tiden jeg har hatt henne som trener. Gleder meg til fortsettelsen!

- Hedda Skogesdal

Jr. syklist

Jeg har aldri fokusert mye på den mentale styrken i en konkurranse eller på trening generelt, den har bare ubevisst vært tilstede. Daglige utfordringer, stress og en mening om at det er for mye å gjøre på for liten tid har nå etter at jeg har begynt med mental trening fått en helt ny betydning. Det har endret fokuset og innstillingen til det bedre - overskudd! Jeg har også lært å føle meg rå i det jeg gjør, være en rå utgave av meg selv. Lært å prioritere det som er riktig for meg selv med den beste samvittigheten. Når jeg begynte å fokusere på mental trening som en del av treningsplanen for å drive toppidrett, tok det ikke lang tid før jeg så hvor viktig det er, hvor stor del av en toppidrettsutøver det er.

- Utøver

Rekruttlandslaget friidrett

Jeg opplever at Aina er oppmerksom og lyttende, og balanserer dette med å gi konkrete råd og være tydelig på hva som kreves og forventes. Jeg har forstått rollen min egen innsats spiller fra dag èn. Jeg opplever også at Aina har en evne til å møte meg og tilpasse opplegget slik at metoden også oppleves som åpen og fleksibel. Jeg har hatt en svært merkbar effekt av å jobbe med mental trening sammen med Aina og anbefaler henne og metoden.

- Silje Holmsen

Enduro-syklist

Jeg har møtt en trener som er bunn seriøs, godt forberedt og som tilpasser trening, øvelser og intensitet etter mine behov og forutsetninger. Hun er opptatt av kvalitet i treningen og bidrar til endringer i treningsmønster, ernæring og mentale prosesser. Hun varierer øvelsesvalg og setter sammen økter man enkelt kan gjennomføre på egenhånd i etterkant. Aina inspirerer og motiverer til max innsats.
 

Jeg er glad for å ha kunnet dra nytte av hennes kompetanse og for at hun har bidratt til at jeg opplever resultater av treningen på en helt annen måte enn jeg har gjort tidligere.

- Hilde Amundrød

Lærer

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.