• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
1/3

PINK GLOVES BOXING

Pink Gloves Boxing er boksetrening for jenter! Pink Gloves Boxing er boksing i liten gruppe, effektive og morsom trening uten å måtte bokse på hverandre eller risikere å bli slått. Du får fellesskap og motivasjon til å «gå litt lenger» for å hente frem ditt potensial.

På en time med Pink Gloves Boxing, trener du både
bokseteknikk, styrke- og kondisjonstrening. Treningen passer for alle. 

 

PGB legger stor vekt på å stadig finslipe bokseteknikken, og med et terminssystem som går høst og vår får deltagerne møte nye teknikker og utfordringer i spennende og utfordrende slagkombinasjoner ettersom ferdighetene utvikles. Åpningshelga kan du teste timen lørdag 17.Januar kl 1900, med instruktører fra Pink Gloves Boxing - Renate og Tony! Denne timen vil fylles opp fort, sikre deg plass nå!

PINK GLOVE BOXING KURS INKLUDERER

1.

Kurs over 15 uker.

3.

Trening i liten gruppe

5.

Trening med personlig trener

2.

2 treninger i uka

4.

Boksekit med hansker

6.

Fellesskap

HØY KVALITET

FITNESS BOKSING SLIK DU ALDRI HAR OPPLEVD DET FØR!

Et program som er nøye utprøvd siden 2006. Hver økt har høy kvalitet og hver eneste deltager oppnår en enorm utvikling.

 

Gruppen består av ca. 12 deltagere og er de samme gjennom hele terminen. Det oppstår en teamfølelse og et fellesskap som gir deltagerne en trygghet og du vil glede seg til hver eneste trening.

 

Du vil prioritere disse treningsøktene i hverdagen, og får derfor en god kontinuitet i treningen.  

THREE TOOL OF EMPOWERMENT

Pink Gloves Boxing benytter seg av “Three tools of #Empowerment”,

 som er fundamentet i organisasjonen helt ned til hver del av hver treningsøkt.

1.

FUN (morsomt)

Trening skal være kult og noe du gleder deg til, ikke en nødvendig smerte som du må tvinge deg til å gjennomføre. Det vi syns er gøy, ønsker vi å gjøre igjen og ofte. Uansett hvordan vi føler oss før, så vil vi etter en økt med Pink Gloves Boxing føle oss fysisk slitne og fylt med positiv energi. 

2.

Achievement (Oppnåelse) 
Vi utvikles, blir bedre og lærer oss nye ting på hver økt. Å oppleve sin utvikling er en fantastisk følelse, og den opplevelsen vil vi gjerne gjøre til en vane. Derfor prioriterer deltagerne hver eneste treningsøkt, som gir en super kontinuitet treningen.

3.

Community (Fellesskap) 
Vi lærer å kjenne hverandre, og sammen skaper gruppen en trygghet der vi våger å utfordre oss selv og motivere hverandre. Teamfølelsen gjør at vi anstrenger oss mer og når enda lenger.

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.