• Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

PERSONLIG TRENING

Hos Kortreist trening er høy kvalitet og din fremgang sentralt. I første møte med oss har vi en samtale hvor vi blir kjent før vi gjør en bevegelighetstest. Deretter gir vi deg råd om veien videre. Vi er opptatt av å bli kjent med deg slik at du når dine mål, og tar oss derfor god tid i første samtale. Hos Kortreist Trening får du personlig oppfølging og et sterkt engasjement. Aina har også 20 års erfaring fra treningsbransjen og har spesialisert seg på funksjonell trening og utholdenhetsidretter. Aina har også bakgrunn som Performance coach og jobber som mental og fysisk trener for toppidrettsutøvere. Med en personlig trener får du raskere resultater og bedre treningsvaner enn de som trener uten. Og uansett mål eller treningserfaring, vil treningen være motiverende, effektiv og trygg. 

 

Kortreist trening ligger i grønne omgivelser på Konnerud. Treningen foregår i størst mulig grad ute i naturen, ved behov innendørs i et treningsrom. Vi tilbyr også trening hjemme hos deg eller på din bedrift. 

"Jeg har møtt en trener som er bunn seriøs, godt forberedt og som tilpasser trening, øvelser og intensitet etter mine behov og forutsetninger. Hun er opptatt av kvalitet i treningen og bidrar til endringer i treningsmønster, ernæring og mentale prosesser. Hun varierer øvelsesvalg og setter sammen økter man enkelt kan gjennomføre på egenhånd i etterkant. Aina inspirerer og motiverer til max innsats.

 

Jeg er glad for å ha kunnet dra nytte av hennes kompetanse og for at hun har bidratt til at jeg opplever resultater av treningen på en helt annen måte enn jeg har gjort tidligere."

Hilde Amundrød, Lærer

 • PERSONLIG TRENING  SKREDDERSØM

  Personlig trening passer for alle! Uansett hva slags mål eller treningserfaring du har, kan din personlige trener hjelpe deg med å gjøre treningen effektiv og motiverende. For deg som aldri har trent er dette en super måte å få hjelp til å komme i gang. Sammen skal vi å finne trening du trives med, og tilpasser treningen slik at du får en god progresjon.

  Fra 550 kr timen

 • KOM I GANG - PAKKA

  Vi gir deg proffesjonell veiledning med lang erfaring. Du skal føle deg vel og du skal trives med trening og mat, derfor bruker vi mye tid på å karlegge deg og dine behov og mål. Enten det er vektnedgang eller at du bare ønsker å komme i gang med en sunn livsstil. Kom i gang pakka er et samarbeid mellom deg ernæringsrådiger og personlig trener. 

  Fra 4999 pr pakke (ordinær pris 6300 kr)

  LES MER OM KOM I GANG - PAKKA HER

 • PERSONLIG TRENING DUO

  Personlig trening duo består av 2 personer. Del opplevelsene med en du er glad i. For deg som aldri har trent er dette en super måte å få hjelp til å komme i gang. En ekstra motivasjon til å komme på trening, og en trener som hjelper deg å få en best mulig effekt av treningen.

  Fra 400 kr timen pr.pers

 • PERSONLIG TRENING LITEN GRUPPE

  4 personer i 6 ukers program med ulike temaer og målsetninger. Personlig oppfølging fra engasjert personlig trener. Meld deg på oppsatte kurs eller samle vennegjengen eller barselgrupper.

  Fra 250 kr timen per.pers

  LES MER OM PT - GRUPPE HER

KONTAKT

© 2018 Kortreist Helse

Email: vennligst bruk kontaktskjema

Mob: 97784460, Send sms, vi kontakter deg når vi blir ledige. 

Adr: Pettersvollen 34, Konnerud