• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

PERSONLIG TRENING

Hos Kortreist trening er høy kvalitet og din fremgang sentralt. I første møte med oss har vi en samtale hvor vi blir kjent før vi gjør en bevegelighetstest. Deretter gir vi deg råd om veien videre. Vi er opptatt av å bli kjent med deg slik at du når dine mål, og tar oss derfor god tid i første samtale. Hos Kortreist Trening får du personlig oppfølging og et sterkt engasjement. Aina har også 20 års erfaring fra treningsbransjen og har spesialisert seg på funksjonell trening og utholdenhetsidretter. Aina har også bakgrunn som Performance coach og jobber som mental og fysisk trener for toppidrettsutøvere. Med en personlig trener får du raskere resultater og bedre treningsvaner enn de som trener uten. Og uansett mål eller treningserfaring, vil treningen være motiverende, effektiv og trygg. 

 

Kortreist trening ligger i grønne omgivelser på Konnerud. Treningen foregår i størst mulig grad ute i naturen, ved behov innendørs i et treningsrom. Vi tilbyr også trening hjemme hos deg eller på din bedrift. 

"Jeg har møtt en trener som er bunn seriøs, godt forberedt og som tilpasser trening, øvelser og intensitet etter mine behov og forutsetninger. Hun er opptatt av kvalitet i treningen og bidrar til endringer i treningsmønster, ernæring og mentale prosesser. Hun varierer øvelsesvalg og setter sammen økter man enkelt kan gjennomføre på egenhånd i etterkant. Aina inspirerer og motiverer til max innsats.

 

Jeg er glad for å ha kunnet dra nytte av hennes kompetanse og for at hun har bidratt til at jeg opplever resultater av treningen på en helt annen måte enn jeg har gjort tidligere."

Hilde Amundrød, Lærer

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.