• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
PerformanceCoach_originale_LOGOER1.jpg

PERFORMANCE COACH

AINA ØSTLUND PRESTHOLDT

Yter du det beste du kan, når du skal? Har du riktig fokus på trening og under restutisjon? Har du struktur på målsetningene dine?

Det krever mye mentalt og fysisk å være utøver på høyt nivå om det er i idretten eller i næringslivet. Vi er alle ulike og som utøver trenger du et mentalt og fysisk opplegg som er tilpasset deg. Ditt individuelle fysiske og/eller mentale treningsopplegg som baserer seg på din personlige historikk, analyser og individuelle behov. 

 

Du får personlig oppfølging av en engasjert trener. Få maksimalt utbytte av din kapasitet gjennom en trener med høy kompetanse. Vi skal skape mestringsfølelse, og du skal få en konstruktive tilbakemeldinger fulgt opp av gode resultater. Her vi du oppleve å bli bevisst det du tenker og føler slik at du kan pushe grenser der du skal og holde igjen andre plasser.

OMAINA

Som fysisk performance coach har Aina spesialisert seg innenfor utholdenhetsidretter, spesielt sykkel. Som mental coach har hun utøvere innen langrenn, styrkeløft, friidrett, håndball og sykkel (landevei, bane, terreng, utfor). Aina har lang erfaring som utøver og coach, og har utdanning fra Norges idrettshøyskole og Raw trening. 

Aina har referanser fra Norges mestere i sine idretter, nordiske mestere, utøvere med pallplasser i europa mesterskap og topp ti i verdens mesterskap. Referanser gis ved forespørsel. 

Nyskjerrig? Ta kontakt for en uformell prat.

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.