• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
1/1

MENTAL TRENING/COACHING

Forskere anslår at mennesker tenker et sted mellom 12.000 og 50.000 tanker hver eneste dag. Vi må trene hjernen for at disse tankene skal være mentalt sterke. På samme måte som vi trener kroppen. For å bli sterk mentalt kreves systematisk jobbing over tid. I Kortreist helse bruker vi mentale teknikker som baserer seg på forskning. Vi vektlegger høy kvalitet, og vår mentale trener Aina har solid erfaring fra mental trening både som utøver og sykkeltrener. 

Mental trening dreier seg om de teknikkene du bruker for å bli sterkere mentalt. Mental trening er en del av det idrettspsykologiske fagfeltet og har til hensikt å utvikle psykologiske ferdigheter slik at du på best mulig måte kan utnytte dine ressurser.  Med trening mener vi i denne sammenheng at vi arbeider målrettet, regelmessig og systematisk over tid og at det krever egeninnsats. Fungerer ikke mental trening vil ofte forklaringen ligge her.

Det er ingen mystisk magi med mental trening, det finnes ingen quick fix! Du må trene regelmessig over tid, jeg gir deg verktøyene. Mental trening er for alle, og forskning viser at mental trening gir god effekt for folk flest. 

Mental trening kan brukes til: effektiv målstyring, utvikle bevissthet til egne tanker og følelser, endre lite hensiktsmessig adferd, se muligheter og utvikle evner til selvstyring.

Pensgaard, A. P. (2005) Mental trening, – veien til optimal prestasjon. Norsk Idrettsmedisin

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.