• Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
1/3

MASSASJE

Klassisk massasje er en dyptgående massasje som løser opp i spenninger i muskulatur. Massasjeformen tar for seg hele kroppen, men stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg er populært å få hjelp til. Teknikken utøves med rytmisk knaing og strekking av muskler. Klassisk massasje løsner spent muskulatur og gir en følelse av velbehag. Mye forskning på klassisk (svensk) massasje viser at behandlingsformen kan bidra til redusering av smerte, forbedring av funksjon og bedring av stive ledd. Alle behandlingene tilpasses hver enkelt og vi tilbyr 15 minutter gratis konsultasjon på behandlinger, vi kontakter deg for gratis konsultasjon når du har booket tid for massasje.

 • MASSASJE SPREKERE DRAMMEN

  Vi kommer til Sprekere Drammen med massasjebenken vår. Der har vi 8 stk 25 minutters massasjetime for å forebygge stive og støle muskler, eller kanskje du bare vil unne deg selv noe godt? Book time nå!

  Pris: kr 450,-
  (ordinær 690 kr, tilbudet gjelder kun på Sprekere Drammen.)
 • Klassisk Massasje 25, 45, 55 MIN

  En time massasje hvor vi løser opp i muskelspenninger. Klassisk massasje har en avslappende effekt og gir en følese av velvære. Forebyggende massasje.

  Pris: kr 590,- / 690,- / 790,-
 • Skulder/rygg/nakke massasje 45 MIN

  Skulder, rygg og nakkemassasje har som mål å løse opp i muskelspenninger forårsaket av fek stress, stillesittende arbeidssituasjoner. Vi bruker enten avslapningsmassasje eller mer dyptgående massasje avhengig av dine behov.

  Pris: kr 690,-
 • Skulder/nakke 25 min

  Skulder- og nakkemassasje har som mål å løse opp i muskelspenninger forårsaket av fek stress, stillesittende arbeidssituasjoner. Vi bruker enten avslapningsmassasje eller mer dyptgående massasje avhengig av dine behov.

  PRIS: KR 550,-

KONTAKT

© 2018 Kortreist Helse

Email: vennligst bruk kontaktskjema

Mob: 97784460, Send sms, vi kontakter deg når vi blir ledige. 

Adr: Pettersvollen 34, Konnerud