• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

LIVSSTILSENDRING


Ønsker du deg en varig endring i form av vekttap, røykeslutt, treningsmotivasjon eller andre livsstilsendringer?

 

Du vil lære deg verktøy som hjelper deg å ta valg som er best mulig for deg selv. Sammen vil vi finne de rutinene og vanene som best passer din hverdag. Vi skal bruke fysisk og mental trening for å nå de målene vi setter oss. I kurset vil du få svært konkrete verktøy som gjør det enklere for deg å håndtere hverdagen. 

Litt om Aina:
Jeg har selv gått gjennom en livsstilsendring, både da jeg valgte å endre karriereretning og da jeg fikk påvist Diabetes type 1. Dette er viktige erfaringer jeg drar nytte av som mental trener og personlig trener. I tillegg er jeg mamma til en liten gutt og kjenner igjen hverdagens utfordringer og gleder. Jeg er mental- og personlig trener, og har solid utdannelse og erfaring fra begge områder.

Inkluderer:

  • Mental trening

  • Personlig trening

  • Kostholdsråd


Hvor: HEL Trening ligger i landlige omgivelser på Konnerud. Treningen foregår i størst mulig grad ute i naturen, ved behov innendørs i et treningsrom. Samtalene foregår skjermet i private omgivelser. HEL TRENING skal i størst mulig grad tilpasse seg dine behov og har mulighet til å komme til deg om du ønsker det.


Pris : Vi er alle ulike individer og har ulike behov! Derfor skreddersyr vi et program som passer deg, dette for å sikre best mulig kvalitet. For å få til dette må vi først ha en samtale på ca en time. Denne er kostnadsfri og uten forpliktelser.

VIL DU VITE MER? 

Ta kontakt med Aina på 91819556 eller via linken under.

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.