• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

LETT & STRAM

Personlig Trening i liten gruppe

4 personer i 6 ukers program hvor alle har lik målsetning. Lettere og strammere i kroppen med trening og kosthold. Personlig oppfølging fra engasjert personlig trener. Meld deg på oppsatte kurs eller samle vennegjengen eller barselgrupper.

Hvem er treneren?

Aina har 20 års erfaring fra treningsbransjen og har utdanning fra Norges idrettshøyskole. Med et fokus på kvalitet får du personlig oppfølging fra engasjert trener. Aina er mamma og er godt kjent med de utfordringene det gir i hverdagen, du møter forståelse samtidig som du møter en trener som utfordrer deg. Aina har spesialisert seg på funksjonell trening og utholdenhetstrening. Treningen er variert og enkelt, slik at du kan gjøre øvelser hjemme om du vil. Med en personlig trener får du raskere resultater og bedre treningsvaner enn de som trener uten. Og uansett mål eller treningserfaring, vil treningen være motiverende, effektiv og trygg. 


Vi skal ha det gøy på trening! Dette er trening for deg som vil bli lettere og strammere i kroppen, og trenger hjelp til å komme i gang. Treningen deles opp i en del hvor vi har puls og en del med styrke. Dere vil også få kostholdsråd som er enkle å etablere i hverdagen. 60 minutter i studio (30 minutter ekstra 2 dager for å snakke om kosthold)

​Det er mange fordeler med å trene med personlig trener i liten gruppe. I en gruppe får dere muligheten til å heie hverandre frem til felles mål som vi setter i starten av kurset. Dere kan dele erfaringer, du får en forpliktelse til å stille på trening, og en forpliktelse til å følge oppgavene i mellom treningene. Hos HEL Trening får du personlig oppfølging av personlig trener med lang erfaring. 

Vi fokuserer på en varig sunn, lett og stram kropp. Og vi skal ha det gøy på trening.

 

Har du fler spørsmål? Ta kontakt med Aina: mob 91819556

Oppstart 23. Januar
Kurs 1. Tirsdager kl 0730 (6 ganger)
Kurs 2. Onsdager kl 1800 (6 ganger)

2450kr (350 kr timen)

Bindende påmelding. Passer ikke oppsatte datoer? Send meg forespørsel med annen dato. Det er mulig med færre per kurs også mot et lite tillegg.

KONTAKT

Supert! Meldingen er mottatt.