• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

LEDIG STILLING

Vi har Ledig rom til leie på Konneruds største Helsehus! 

Vi vokser og trenger fler dyktige ressurser innenfor behandling og trening.  Vi leverer i dag Trening, behandlinger og hudhelse. Vi ønsker å etablere et sterkt fagmiljø lokalt på Konnerud med dyktige behandlere. Vi er i dag 8 ulike behandlere og instruktører med ulik fagkunnskap. Nå søker vi Akupunktør, Osteopat, Naprapat,  fotterapeut e.l

Det forutsettes at man er selvstendig næringsdrivende. Muligheter for en sentral rolle og konkurransedyktige betingelser for rette vedkommende. Vi har ledig rom heltid og/eller deltid. 

Vi søker selvstendig behandler, gjerne med egen portefølje. Nyutdannede oppfordres også til å søke. Interesse for trening er vesentlig. Eget behandlingsrom og muligheter for tilgang til treningsrom.

Kortreist helse

Et helsehus med fokus på kvalitet, engasjement og fremgang. Vi skal ha aktiviteter tilgjengelig for folk flest! Vi ønsker at det skal være enkelt for alle å være fysisk aktive. Derfor etablerte vi konseptet Kortreist trening, vi skal levere trening der folk er. Vi holder til på Konnerud i Drammen, og har blant annet utetimer hele året, yoga, aktiviteter for barn og treningstimer innendørs. Vi er godt etablert med en lojal medlemsmasse. Konnerud er i vekst og vi skal være førstevalget for de som bor på Konnerud!

For spørsmål kontakt oss gjerne:

Aina Østlund Prestholdt: 91819556/aina.ostlund@gmail.com

KONTAKT

Email: vennligst bruk kontaktskjema

Mob: 97784460, Send sms, vi kontakter deg når vi blir ledige. 

Adr: Pettersvollen 34, Konnerud

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 Kortreist Helse