• Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
1/3

GREEN PEEL

Travle kvinner og menn er «solgt». Green Peel er kåret til nr 1 i verden på naturlig hudfornyelse!

 

Green Peel består av kraftfulle urter og er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis. Urtene har samme pH som huden, og oppnår en effektiv behandling uten å strippe eller svekke hudbarrieren. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på kort tid.

Peelingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype.

 • GREEN PEEL FRESH UP

  Den letteste varianten av Green Peel er Fresh Up eller, og er en veldig populær partypeel. Den gir en fantastisk glød, men setter også i gang prosesser som bremser aldring og forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

  Pris: kr 1100,-
 • GREEN PEEL ENERGY

  Energy er den mellomste varianten av Green Peel og er mer dyptvirkende. Den har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Dette er en populær antirynkebehandling 4ggr i året, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom.

   

  En kan forvente å være rød og varm samme dag som behandlingen utføres, og kan bli tørr og evt flasse litt dag 3-4 etter behandling.

  Pris: kr 1200,-
 • GREEN PEEL CLASSIC

  Classic er den dypeste varianten av Green Peel, og denne gir en fullstendig hudfornyelse på bare 5 dager. Den strammer opp vevet og forbedrer ujevn hud, rynker, tap av elastisitet, store porer, akne og arr.

   

  Rett etter behandling kan du forvente å være rød, og etter 3-4 dager begynner som regel flassingen. Etter 5-6 dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling som er inkludert i prisen.

  Pris: kr 2500,-

KONTAKT

© 2018 Kortreist Helse

Email: vennligst bruk kontaktskjema

Mob: 97784460, Send sms, vi kontakter deg når vi blir ledige. 

Adr: Pettersvollen 34, Konnerud