• Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
1/3

HUDENS TRENINGSSTUDIO

Velkommen til ditt lokale treningsstudio for huden din!

 

Her har vi designet helt spesielle treningsøkter som fokuserer på de rundt 40 musklene i ansiktet ditt. Vi vil stimulere musklene med helt spesielle massasjeteknikker og høyteknologiske apparater for å rense, løfte og stramme opp. Vi mener at du må trene huden regelmessig, på samme måte som du trener kroppen, for å oppnå og opprettholde en frisk hud i balanse.  

 • VITAMIN KICK

  Dette er treningsøkten som vil gi deg nok glød til å stråle deg igjennom alle anledninger!

  Vi varmer opp huden med dyprens for å kickstarte detox prosessen. Her bruker vi et ultralyd apparat som er designet for å fjerne døde hudceller og rense porene i dybden. Så gir vi huden en rask kondisjonsøkt med massasjebevegelser som setter i gang blodsirkulasjonen og kollagen produksjonen. Videre bruker vi et apparat som gir elektronisk muskelstimulering for å virkelig løfte og stramme opp. Så blander vi en cocktail av vitaminer, peptider og fuktighet som vi sluser rett ned i huden din ved hjelp av 24 gullbelagte, hårtynne mikrokanaler. Økten roes ned med vår Jade rulle for å booste sirkulasjonen og øke produktabsorpsjonen.

  PRIS: KR 1990,-
 • Mini VITAMIN KICK

  Dette er mini-økten for deg som vi gi huden en fukt- og vitamininnsprøyting for å sikre en nydelig glød!

  Vi varmer opp huden med dyprens for å kickstarte detox prosessen. Her bruker vi et ultralyd apparat som er designet for å fjerne døde hudceller og rense porene i dybden. Så blander vi en cocktail av vitaminer, peptider og fuktighet som vi sluser rett ned i huden din ved hjelp av 24 gullbelagte, hårtynne mikrokanaler. Økten roes ned med vår Jade rulle for å booste sirkulasjonen og øke produktabsorpsjonen.

  PRIS: KR 1590,- 
 • POWER FACIAL

  Et realt styrkeløft for ansiktet ditt som fokuserer på de 40+ musklene du har i ansiktet!

  Vi varmer opp huden med dyprens for å kickstarte detox prosessen. Her bruker vi et ultralyd apparat som er designet for å fjerne døde hudceller og rense porene i dybden. Så gir vi huden en rask kondisjonsøkt med massasjebevegelser som setter i gang blodsirkulasjonen og kollagen produksjonen. Videre bruker vi et apparat som gir elektronisk muskelstimulering for å virkelig løfte og stramme opp. Økten roes ned med vår Gua Sha massasje for å drenere bort avfallsstoffer og få musklene til å slappe av, før vi legger en skreddersydd maske til din hudtilstand.

  PRIS: KR 750,-
 • YOGI FACIAL

  En deilig yogaøkt for ansiktet ditt som vil gi næring, stresse ned og sørge for at den gløder av helse og vitalitet! 


  Vi varmer opp huden med dyprens for å kickstarte detox prosessen. Så gir vi huden en rask kondisjonsøkt med massasjebevegelser som setter i gang blodsirkulasjonen og kollagen produksjonen. Økten fortsetter videre med utvidet Gua Sha ansiktsmassasje for å drenere bort avfallsstoffer og få musklene til å slappe av. Behandlingen avslutter med en fuktgivende ansiktsmaske.

  PRIS: KR 750,-
 • MINI CLEAN

  En dyprensende økt som vil etterlate en skinnende ren hud. 

  Vi varmer opp huden med dyprens for å kickstarte detox prosessen. Her bruker vi et ultralyd apparat som er designet for å fjerne døde hudceller og rense porene i dybden. 

  Så legger vi en mild fruktsyre peeling for å rense porene ytterligere og åpne opp for utklemming. 

  Økten avsluttes med en maske som er tilpasset din hudtilstand mens v utfører Jade Sten massasje for å drenere bort avfallsstoffer.

  PRIS: KR 450,-

KONTAKT

© 2018 Kortreist Helse

Email: vennligst bruk kontaktskjema

Mob: 97784460, Send sms, vi kontakter deg når vi blir ledige. 

Adr: Pettersvollen 34, Konnerud