• Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
1/3

VIPPER OG BRYN

Vi kan vipper og bryn!

 

Om du ønsker å ramme inn ansiktet ditt er farging av vipper og bryn rikitg behandling. Vi bruker hudvennlige fargestoffer som tilpasses din egen hårfarge og hudfarge. Vippefargen sitter i ca 4 uker, mens fargen på brynene kan blekne noe tidligere, avhengig av hårtype.

Vi tilbyr også vippeløft, behandlingen som gir lengde, volum og løft til dine naturlige vipper. Behandlingen tar i underkant av 60minutter, og resultatet varer opp til 8 uker, avhengig av lengde og kvalitet på dine egne vipper. Vippeløft er et godt alternativ til vippe-extensions

 • FARGINg AV VIPPER

  Ved å farge vippene skaper vi mer volum og lengdeuttrykk på dine naturlige vipper. Vippene virker tykkere og blir mørkere slik at du endelig kan kaste mascaraen. 

  Pris: kr 225,-
 • FARGING AV BRYN

  Vi har lang erfaring med farging av bryn. Vi følger din naturlige form og i samråd med deg blir vi enige om hvordan brynene skal formes. 

  Forming inkluderes alltid når du farger brynene. Vi bruker voks og/eller pinsett etter dine ønsker.

  Pris: kr 275,-
 • VIPPELØFT

  Alle ønsker vi oss lange og mørke vipper! Og det kan vi enkelt få med vippeløft. Denne behandlingen gir permanent bøy til dine naturlige vipper og passer like godt til korte og tynne som lange og tykke vipper. Under behandlingen gir vi vippene et løft fra roten og ut, slik at din originale vippelengde kommer til sin fulle nytte.  

  Pris: kr 850,-

KONTAKT

© 2018 Kortreist Helse

Email: vennligst bruk kontaktskjema

Mob: 97784460, Send sms, vi kontakter deg når vi blir ledige. 

Adr: Pettersvollen 34, Konnerud