• Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
1/3

KJEMISK PEELING

Ved kjemiske peelinger skaper vi en kontrollert skade i huden for å fremme tilvekst av nye hudceller. Skaden skjer ved at fruktsyrer, som har lavere pH enn hudens egen, pensles på huden.

Vi har ulike typer kjemisk peeling, som varierer i styrkegrad og intensitet. Ta kontakt for en gratis konsultasjon så hjelper vi deg med å finne den riktige varianten til din hudtilstand og hudtype.

 • MANDELSYRE PEEL

  Mandelsyre peel, med 40% mandelsyre, er en av de mildeste og minst irriterende variantene av kjemisk peeling. Den egner seg godt til å behandle pigmenteringer, fine linjer, rosacea og akne. 

  Selve behandlingen tar i underkant av 30 minutter og egner deg derfor godt som en «lunsj-behandling». Huden blir ikke spesielt rød i etterkant av behandlingen, men kan oppleves noe tørr i noen dager etter behandlingen. 

  For best resultater anbefales en kur på 6-8 behandlinger. 

  Velegnet til å kombinere med Retinext Peel

  Pris: kr 890,- / 1090,-
 • RETINEXT PEEL

  11% retinol er en sterk A-viatmin (retinol) peeling som gir rask effekt. Retinol stimulerer til cellefornyelse og gir huden mer glød, gir en jevnere overflate, gjør huden strammere og glattere. Etter denne peelingen må en regne med noen dager med lett til moderat flassing.

  Egner seg godt til behandling av rynker, solskader, pigmenteringer, arr, hudormer og kviser. 

  Anbefales som en kur på 6 behandlinger. 

  Velegnet til å kombinere med Mandelpeel

  Pris: kr 890,- / 1090,-

KONTAKT

© 2018 Kortreist Helse

Email: vennligst bruk kontaktskjema

Mob: 97784460, Send sms, vi kontakter deg når vi blir ledige. 

Adr: Pettersvollen 34, Konnerud